01 juni 2012

Jisses, det är den 1 juni idag och det är evigheter sedan jag uppdaterade. vet inte om det någonsin tagit så lång tid mellan uppdateringar här tidigare. I veckan var vi till Högbonden med jobbet och jag tog massor med foton, som ligger i mobilen. Än så länge har jag dessutom inte lyckats lista ut hur jag får bilder från Zune (som följer med mobilen) till datorn. Inte har jag heller lyckats lista ut hur jag får upp bilder via mobilen på bloggen direkt.

Det var i alla fall på onsdagen 10:00 minibussen startade från jobbet och till Barsta. Därifrån åkte vi färja till Högbonden där vi stannade till 13:00 dagen därpå då färjan återigen körde oss. Tillbaka i stan till strax efter 15;00 och då for jag och hämtade katterna som var hos svärföräldrarna.

Om en stund ska vi till exgrannarna och lämna prexent till äldsta sonen som tar studenten om en vecka. Annars händer det inte något särskilt denna helg, blir på hemmaplan i alla fall då det ska bli riktigt dåligt väder.

Förra helgen var det fint väder, men även då var vi hemma eftersom karln skulle bort och jag hade en härlig pyssellördag med barndomsvännen Eva E. Vi pysslade, köpte tunnbrödsrulle som intogs på balkongen, pysslade och sedan blev det glass och jordgubbar (även nu på balkongen) och sedan pyssel igen. Eva E gick hemåt vid 21:00 och då kollade jag Loreens uppträdande i Schlager festivalen. Men mer än så ville jag inte se av mello utan bytte till en film istället.

När filmen var slut så tänkte jag att jag skulle kolla hur det gick för Sverige. Hamnade mitt i röstningen där det visade sig att Loreen ledde, då bara MÅSTE jag se klart. Och hon vann ju vilket var sååå fantastiskt skoj! Väl värd vinsten då hon är den bästa som representerat Sverige under de senaste typ 38 åren. Så himla skoj!!!

/Helena

Inga kommentarer: