18 mars 2012

Flaggbyte, praktik och firande

Shopping, städning av lägenhet och allmänt plock på hemmaplan har utgört onsdag och torsdagkväll. Dagarna på jobbet har istället varit lite mer spännande. En del givande möten och så fredagen då jag fick "praktisera" en dag med trafikpolisen. Åkte med ut och var med då hastighet, blåsning och bilbälteskollar utfördes. Och dagen bjöd på en del upplevelser då en av dessa var att bära skottsäkerväst för första gången i sitt liv. Västen var en äldre modell som kändes relativt tung efter 8 timmar. Det var en lättnad att lägga den ifrån sig när arbetsdagen var över. Men något man hade med sig i bakhuvudet när man for hem var, att det varje dag alltid finns någon som kör med alkohol i kroppen. En hemsk tanke.
Lördagen blev en utflyktsdag till stugan med mannen. Passade på att byta ut fasadflaggan som stormen Dagmar knäckte. Vi hittade en lite större flagga men av betydligt bättre kvalitet för någon vecka sedan då vi shoppade i Birsta. Viss färgskillnad vilket syns tydligt på fotografierna i dagens inlägg. Nu ska jag och mannen i hushållet ta en promenad.
Sedan ska vi laga mat och den ska med till mor som ska firas idag då hon fyller år imorgon. Karln åker iväg till jobb ikväll igen och missar då morgondagen. Därför tar vi det idag. Igår köpte vi tårta som står i hennes kyl och väntar. Mer ska jag inte skriva om hon hittar hit innan vi anländer till henne i eftermiddag.
/Helena

Inga kommentarer: