29 februari 2012

Resumé

Sista dagen i februari och löfte om en vår förra veckan. Natten till igår snöade det dock men det blev riktigt varmt framåt dagen.

Helgen då. På fredagen blev det en tur på stan, shoppade skor och åt middag. Innan vi for hem stannade vi till hos vännerna Anneli och Sölve som fått det så fint i sitt hus. Lördagen kom och jag ville vi skulle hitta på något roligt att tillaga. Upptäcker att vi har några riktigt fina kokböcker hemma och börjar bläddra i dom. Hittar ett recept på Ungerska langos.
Men först kollar jag med far om han vill se karlns nybil och om han vill åka och titta på något särskilt. Önskemål om att se vägbygget och allt som är rivet i Bredsand och Fläsian för att sedan handla hem lite varor finns. Då han var barnvakt så följde systersonen Joel med och det var en fröjd för moster. Satt i baksätet med honom och det var så roligt att bara sitta och lyssna på honom.

Hemma igen innan eget stopp på citygross så tillagade vi då langos för första gången någonsin, både roligt och gott var det. Smaken satt kvar hela kvällen. Vi hyrde film från citygross som vi sedan tog en promenad för att lämna åter på söndagen. Tvättstuga för min del på måndagkväll och igår shopping igen. Fick med mig mor och svärmor till Birsta igår för att kolla lite kläder och äta middag tillsammans. Ett par byxor och en kofta fick följa med hem.

Har inget särskilt på agenden till kvällen. Får se vad den bjuder på.
Foton i dagens inlägg var synen jag vaknade till på måndagen. Kanske var det så att Inez tyckte matte var så ensam nu när husse är borta och att det inte räcker med två katter upp i en, kanske matte även vill ha en leksak som sällskap. Den var i alla fall placerad bredvid mig på husses sida på överkastet. En av leksakerna från Ikea, hittills det enda som kunkurrerat med illern.
/Helena

Inga kommentarer: