09 oktober 2010

Fina tjejer

Med tanke på alla kommentarer som dykt upp på sistone (0 på länge) så skrämde jag nog dessvärre iväg mina sista läsare med tidigare inlägg. Hahahahahahaha
Var chaufför åt gubben tidigare och åkte sedan en sväng till far för att se hur han har det. Därefter åkte jag till Linda och fick kika lite närmare på söta lilla Smilla som är 9 dagar. Tänker i detta inlägg bjuda på fotografier på de båda tjejerna. Det var mysigt att bara sitta och prata och surra och prata.
Jag kände mig så nöjd med lördagen när jag kom hem och avslutar den med andra halvan av PS:I love you. Har sett den tidigare och även bloggat om det om jag inte minns fel. Jag minns inte fel, här är inlägget. Eller vänta, det var en youtube länk, här är inlägget om filmen.
/Helena

3 kommentarer:

Annica sa...

Tack!
Gillade det kortet med.
Vad härligt att få snusa bäbis! Det var länge sen. Men om ett par veckor åker jag hem till Stockholm. Jag ska på dop och bli gudmor. Så då ska jag snusa så mycket jag kan.
När lilla Ronjas (hon som ska döpas) storebror skulle döpas var jag också gudmor. Och då släppte jag honom inte ifrån mig på hela dagen. Jo han fick mellanlanda hos son mor när det var matdags. ;-)
Har du fått till någon tavla än?
KRAM!

Alexandra sa...

Åh vilken liiiien. Tänk när min lilla Leia va så liten. Idag när jag va gosesugen så ville Leia bara Leia leka.... :( Det mer gos när hon va pytte!

Att beropå hunden: Det är anmält nu iaf. Så polisen lär snacka med henne (hon lär blåneka allt - hon är sjuk i huvudet o tyckte det "bara va en skråma". Oavsett vad så ska aldrig en hund attackera så). Sen vet jag inte mer. Men nästa gång (för det blir en nästa gång) hunden hugger, så lär polisen göra nåt illa kvickt.
De lär väl börja utreda det om cirkus en vecka trodde hon jag anmälde hos.

alexandra sa...

försökte kommentera inlägger ovan men vettefan om jag lyckades. Provar här med:

Som blivande röntgensyrra måste jag säga att det INTE heter magnetRÖNTGEN då det inte är röntgenstrålning som används. Överallt står det fel, justr nu ser jag att de översatt fel på biggest loser! Det heter magnetresonans, då man typ sätter vätejoner i gungning för att sedan mäta vad de sänder ut för signaler... Ungefär. Jag har inte läst den kursen än ;) Förklarar bättre när den är avslutad... :)


Tack för informationen om era ringar. Det är jätteintressant att höra hur folk tänkte när de skaffade sina ringar :)

Puss o kram