16 september 2010

Inez och mors kök

Det är tidskrävande och pyssligt att ordna de sista pass- och sockelbitarna i mammas kök. Gubben är så duktig som fixar en del varje vardagkväll. Men ikväll är vi båda "lediga" därifrån då han har en rapport att läsa och jag ska förhoppningsvis till Helena för att få stämpla lite, men det beror på hur hon mår idag. Ska ringa henne i eftermidag.

Till helgen är det tänkt att vi ska ut till Enlunda, men vädret säger det ska bli regn. Vi riktar väl ändå in oss på stugan.
Inez har sår på pannan sin igen, jag förstår inte riktigt att det alltid är hon som har sår och aldrig katten Isac, för det borde ha uppstått vid deras busturer. Jag har klippt båda katternas alla klor (trots Enlunda till helgen) så att hennes sår inte ska rivas upp i onödan. Har märkt att hon klöser upp eventuella sår med baktassarna och när jag fick chans att se sist så var klorna på baktassarna i behov av klippning. Därför tog jag en genomgång av alla klor på båda katterna och nu ser såret lite bättre ut. Med jämna mellanrum baddar jag dessutom såret med sårrengöring och det är otäckt för stunden (tycker Inez) men verkar dämpa klieffekten i längden.

Nu ska jag ta kaffe och göra mig i ordning för veckans näst sista arbetsdag.
/Helena

1 kommentar:

Ellis sa...

Hoppas Inez sår försvinner snart då!
Ha en bra dag, här är det uppehåll än så länge! =)
Kramar