09 augusti 2010

Emelie och Roxette

Har haft en otroligt rolig och härlig helg. Lördagen började med att jag gick till mor som ville bli friserad. Där var även Emelie så jag fick kramas lite med henne. Så mysigt att träffa henne, det är såååå långt mellan gångerna. Blev så glad då hon berättade att hon ska få en "min stora dag"-resa!! Det är hon så värd och jag bara hoppas att det blir en resa för livet. Hon är så entusiastisk när hon berättar och bara att se henne så glad gjorde min dag. Sedan följde hon mig hem så vi spelade lite dataspel tillsammans och fortsatte prata, vet ni att hon blir 14 i december (tiden går snabbt). Eftersom jag då var fullt upptagen med vårt tillfälliga finfrämmande blev det karln uteslutande som förberedde middagen inför kvällen.

Helstekt marinerad benfri fläskkotlettsbit som rullades in i lök/mögelost stuvning och smördeg. Till det serverades färsk potatis som ugnsbakats med röd lök, rosmarin och svarta oliver. Två olika bearnaise såser och en svampsås ställdes fram. Frästa brytbönor och grillade tomater fick utgöra "salladen". Mycket mycket gott var det. Med oss och åt var Tina, Jim och Solveig. Vi tog sedan taxi ner till Norrporten Arena där Roxette spelade. The Baseballs var förbandet, men vi hörde dom bara i bakgrunden ett tag.

Efter konserten promenerade jag och karln lite på stan, det var så varmt och behagligt ute. Bland annat gick vi ner mot hamnen, som vi brukar när vi är i stan. Sedan vek vi av mot Max för att sedan promenera hem även denna kväll.
/Helena

1 kommentar:

Åsa/asamia sa...

Kikade förbi och lämnar en kram här♥