22 februari 2009

Resumé pysselträff

Det här kortet kom fram utifrån en idé som gubben kläckte. Han ville att det på något vis skulle vara blomblad som föll i en hög, ungefär som "Älskar, älskar inte". Sedan sa han inget mer och jag tänkte vidare på det. Detta blev då mitt resultat, lite väl sockersött och rosa kanske för gubbens smak, men kortet blev godkänt. Stämplar, blommor och ett pärlhjärta står för dekoreringen. Dessa stämplar har jag fått stämpla upp hos Eva och det är panduros stämplar. Pysselträffen igår var naturligtvis trevlig och lite lustigt då det visade sig att en av de andra känner till vårt sommarställe. Det konstaterades också att hon sett skylten vi satt upp vilket kändes bra, för det är ju liksom det som är meningen. Skylten satt vi upp efter fyra år med folk som tar för givet att vår tomt är allmäning och blivit sur när vi ifrågasatt vad de gör på vår tomt. Och flera gånger har vi fått svaret: "då borde det finnas en skylt" och så har man surt gått vidare. Man tycker givetvis att det borde finnas respekt för andras tomter, men tydligen inte utan en skylt som upplyser att det är privat mark. Därför är den nu där och den verkar fungera vilket känns otroligt bra. Ingen har där att göra då vi inte är där. För om man vänder på det, inte går väl jag och gubben och sätter oss och fikar på någon annans villatomt.
Jag fick i alla fall nästan klar två kort igår och båda är idag helt färdigställda. Utöver det har det krånglats med datorn idag och känner mig lite lite less att sitta framför dumburken. Tackar alla som var på pysselträffen igår för en trevlig kväll och ser fram emot nästa träff.
/Helena

6 kommentarer:

SUSSIE sa...

FINT KORT:)
HA EN ´TREVLIG SÖN KVÄLL
KRAMEN

Helena sa...

Fint kort.=)
Kul att pysselträffen var mysig.
Ha en skön dag vännen!
Kram

Gurkiss sa...

Jätte snyggt och skojig ide :)

Ha de gött.
Kram Gurkiss

Berit Elisabet med Kasper sa...

Tittar in och säger go´ kväll! :-)
Vilka fina kort du gör! Ser skoj ut, det där.
Har också kikat på bildspelet med dina katter - härligt! Tänk att det alltid är lika fint att se på bilder av husdjuren! Både andras och egna!
Ha det gott!

Annica sa...

Hej!
Jag har fått tagit det väldigt lugnt i helgen. Men annars har den varit bra. Nu sitter jag dock vaken igen.. ;-)
KRAM!

Eyovine sa...

Kul idé med kortet =).. så många fina kort här inne att kika på.. Å tack själv för trevligt sällska p i lördags =)

Kram Maja