02 februari 2009

Nä, jag är inte sjuk

Jag måste nog erkänna mig besegrad nu. Efter gårdagen med feber, halsont och snuva hela dagen så är det liksom ett faktum nu. Jag har gått och blivit sjuk, men det är bara tillfälligt.....

Just nu känner jag mig som överkörd av tåget och ändå överlevde jag mirakulöst på något vänster. I alla fall kroppen, då huvudet fortfarande känns som ljummen grötig potatismos. Det typiska är att huvudvärkstabletter saknas helt inom dessa väggar och min vicks salva och näsdroppar gav jag till mor när hon var sjuk. Så gubben min fick gå till min mor och låna en karta alvedon och så fick jag tillbaka min vicksalva. Idag blir det nog att tugga vitlök och dricka te, om vi nu har någon vitlök. Skulle även behöva näsdukar...... hushållspapperrt gör ont och tar dessutom snart slut.

Hela dagen igår gick jag och kikade på mina fina papper och min lilla röda pysselväska, men huvudet ville inte vara med. Det var inte mycket som hände alls för min del igår. Visst får jag i mig mat men det enda jag känner när jag äter är glass då det tar ner lite av svullnaden i halsen. Nu är glassen slut.

Har nog inget kort att publicera idag då jag inte orkar tänka så mycket just nu. Men tyvärr måste jag försöka hålla huvudet klart en halvtimme i alla fall då jag ska fylla i papper för återbetalning av studielån. Nä, nu stänger jag här för idag!
/Helena

1 kommentar:

Anonym sa...

Usch vad tråkigt att du blivit sjuk.
Känslan att ha blivit överkörd av ett tåg känner jag allför väl igen.
Krya på dig vännen!
Kram/Helena