16 december 2008

Enlunda, namnförslag och Grattis

Graderna har stigit till noll och kanske till och med någon plusgrad i dag så har vi otur kommer en hel del av vår fina vita snö att försvinna innan jul. Bara för det ska jag lägga ut ytterligare en bild från utflykten till vårt fina Enlunda.Detta foto är taget i skogen på väg till vår tomt då vi genat genom grannarnas tomt (som bor året runt). Mellan deras och vår tomt finns sommartid något som kan kallas stig, på vintertid var det bara att gå åt rätt håll. Mysigt var det.

Pratade en hel del med Bea igår som söker rätt namn till sin lilla "Engla". De har visst kommit på att hon inte passar för det. Så är det någon som har namnförslag lämna det till Bea. Det ska helst vara ett tant namn och inte börja på S som Selma (fast det är väl ett bra namn Bea?).

En liten hälsning innan jag avslutar detta inlägg. Ett grattis i efterskott till Ulf som fyllde år igår.
/Helena

PS: Läste precis mors blogg, Garderoben och såg ett inlägg jag inte sett tidigare så jag blev alldeles rörd.

4 kommentarer:

Nina sa...

Lite tråkigt att det är noll eller någon plusgrad.

Ha en bra dag!

Chi sa...

Min farmor hette ELNA, det är väl ett tantnamn om något! När jag var barn tyckte jag det var gräsligt fult men nu skulle jag gärna döpa en dotter till det. En liten hund passar väl alldeles utmärkt att heta det, säkert blir hon ensam om det namnet.
Vad vackert det är på Englunda. Det påminner om sommarstället vi hade för några år sen, det låg också i en glänta i skogen. Det var jättevacker alla årstider och det luktade så gott när man kom dit.....

Alexandra sa...

Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge (på bilder) ;)) Kommer senare i helgen. Kram

Lotta sa...

Vilken vacker vinterbild ni har på er gård...här finns då ingen snö alls.
mina töser heter amanda o bea föresten..gamla namn det:)