23 november 2008

Åt kycklinglasagne till middag

Fick så gott att äta på middagen hos svägerskan med familj idag. Kycklinglasagne med färsk sallad och pannacotta till efterrätt. Lilla Felix kan charma en så totalt men tyvärr så missade vi att ta med kameran. Får fotografera killen på tisdag när han kommer för att fira sin morbror på dennes födelsedag.

Imorgon ska jag hälsa på Mia och Tilly och sedan ska det bakas och förberedas inför tisdag då vi ska ha något att bjuda våra gäster på. På söndag om en vecka är det julbordsdax och det ska bli sååå gott. I år ska vi gå med mor och gubbens föräldrar.

Med tanke på rubriken, så tänker jag på filmen Yrrol. En av alla härliga citat från den filmen: "Jag har ätit pannkaka idag!!" Kom att tänka på den efter rubriksättandet så då bara måste jag skriva det också. Appropå citat så tycker jag att filmen "Ha ett underbart liv" har en massa härliga citat. Ett exempel är "Käka lite mer alger din j-vla fjolla". Bli så full i skratt bara jag tänker på det. Kanske är jag lite väl lättroad ibland.
/Helena

2 kommentarer:

Alexandra sa...

Bara för vår ugn inte funkar vill jag baka.... Bakar aldrig... Men nu hade det varit jätteroligt! Men så funkar ju inte ugn-fan... *sur* Dock kommer elektrolux och fixar i veckan, sen ska vi baka pepparkakor :)

Anonym sa...

Vad gott det lät med kycklinglasagne. Har jag aldrig hört talas om förut. Ta gärna receptet om du kommer ihåg det någon gång framöver. Kram Marianne.