21 november 2008

Fredagsmiddag

Så god middag idag vi åt här hemma idag. Potatisklyftor i ugn med marinerade oliver och gul lök, rostbiff, grönpepparsås och färsk grönsallad. Är så mätt så jag orkade knappt gå iväg med matlådan till mor, men jag kom iväg. Strax därpå är jag hemma igen och pratar med Bea över msn. Kommer på mig själv med att säga att jag är så mätt så någon Push-up Bh skulle vara onödig om det nu hade varit en fundering..... Nu ska jag låta magen smälta maten så man blir normalt formad igen............. ;)

Nu kom Inez och börjar slicka på tröjärmen. Denna besynnerlige katt, hon tycker vissa parfymer jag har är gudomligt goda. Nina parfymen jag har nu är en av favoriterna. Kurrar och smakar på tröjan så man får väja undan. Nu ska jag ta och fixa den där Kaffe Latten som jag lovat gubben min, hur jag ska orka en sådan övergår mitt förstånd, men men allt gott får plats.
/Helena

1 kommentar:

eva sa...

Parfymen som mitt lejon gillar är: svett. Han blir helt galen när jag kommer hem efter att ha gått stavgång tex. Han slickar mig och är helt tokig. Ha en bra helg. Kram