21 november 2008

Fredag med lista

Så är det en ny dag igen, fredag dessutom. Idag ska gubben intervjuas av något studentmagasin som delas ut i hela landet. Han har blivit hett villebråd då han som äldre skolar om sig. Tänk om de då visste att det var två i detta hushåll som gav upp sina tidigare yrken och kastade sig in i studentlivet. Jag är nu klar med mina studier och det känns fortfarande ganska overkligt. Underbart att ha klarat varenda kurs trots att man inte är tjugo längre. Nu har man liksom bevis på att hjärnan fortfarande är aktiv, så att säga.......

Idag ska jag väl träna i vanlig ordning då jag kör minst 20 minuter om dagen på trekken. Den är såå jobbig, kan inte förstå att det ser så lätt ut på alla reklamvideos osv. Jag flåsar ihjäl mig efter tio minuter men men, det ger väl med sig.

Jag har en lista med saker nu som jag vill inhandla den dagen man kan. Den lilla hushållsmaskinen som fixat det mesta har börjat ge upp. Något smart system så man får mer plats vid datorn, någon krok eller liknande för att kunna hänga undan usb minnen, hörlurar mm på undersidan av hyllan bredvid skärmen. Vill köpa kläder till syskonbarnen. En massa prylar till Enlunda. Renovera sovrumet. Sen blev det visst stopp, det finns massor men jag kom inte på någe mer just nu.
/Helena

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag kollar med dig i början på veckan innan det är dax att pyssla.
Malin vill veta ungefär hur många vi blir för hon ska bjuda på fika.
Skulle vara jättekul om du kom så vi kan träffas.=)
Skönt att du har din mor nära nu när hon inte mår bra.
Hoppas att hon kryar på sig snart.
Ha en härlig helg vännen!
Kram/Helena